Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Рішення суду про призупинення тарифів відмінили?

П'ятниця, 15 грудня 2006, 11:16

Шевченківський райсуд скасував своє рішення про припинення дій розпоряджень Київської міськдержадміністрації про підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги в 3,4 рази з 1 грудня.

Про це заявив перший заступник голови Київміськадміністрації Анатолій Голубченко на засіданні колегії адміністрації, повідомляє Обком із посиланням на Українські новини.

"Учора (14 грудня) суд скасував своє рішення про припинення дії цих розпоряджень, і я кажу про те, що вони (розпорядження) діють з 1 грудня 2006 року", - сказав Голубченко.

Реклама:

За його словами, станом на 9:00 15 грудня ніякого рішення суду про припинення дії розпоряджень адміністрації про підвищення тарифів не існує.

У п'ятницю о 10:30 "Українська правда" звернулася до прес-служби КМДА за коментарем з приводу інформації про скасування рішення Шевченківського райсуду.

"У нас немає інформації про таке рішення", - заявили у КМДА. На питання, хто володіє такими відомостями, представник прес-служби запропонувала надіслати офіційний запит.

ВІДЕО ДНЯ

На зауваження, чи знають у КМДА взагалі про ухвалу Шевченківського райсуду у четвер у міськдержадміністрації відповіли: "Ні, ми новин не читаємо". "У мене дуже багато роботи і я не володію усією інформацією", - заявила представник прес-служби.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування