Катеринчук розпочав процес створення руху ЄПдУ

П'ятниця, 15 грудня 2006, 12:02
Член фракції "Наша Україна" Микола Катеринчук очолив організаційний комітет зі створення політичного руху "Європейська платформа для України".


Як повідомив Катеринчук в інтерв'ю журналістам у парламенті в п'ятницю, організаційні збори зі створення політичного руху відбулося в четвер у Києві.


За його словами, на зборах були присутні близько 100 осіб, у тому числі "ідеологи створення такого руху", депутати, члени фракції "Наша Україна" Руслан Князевич і Володимир Стретович.

Крім того, на організаційних зборах були присутні представники партії "Пора", Партії зелених, а також Християнсько-демократичної партії.


Катеринчук зауважив, що на засіданні обговорювалися "деякі стратегічні питання розвитку цього руху".


Також, за його словами, ухвалено рішення звернутися до громадських організацій і політичних партій щодо об'єднання навколо європейської ідеї і руху України в напрямку європейської інтеграції.

"На нашу думку, цей рух сьогодні необхідно захистити, тому що діюча коаліція демонструє абсолютно протилежний підхід", - підкреслив Катеринчук.

Катеринчук також повідомив, що наступне засідання ініціаторів створення політичного руху "Європейська платформа для України" відбудеться в другій половині січня наступного року.

Катеринчук ствердно відповів на запитання, чи збираються ініціатори створення цього руху співпрацювати з представниками партії "Народний союз "Наша Україна" і Блоку Юлії Тимошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування