Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мороз написав в Інтернет, як боротися з новим Кучмою

П'ятниця, 15 грудня 2006, 12:05

Спікер Олександр Мороз вважає недоречним запитання, коли він познайомився з Миколою Мельниченком і коли той йому передав перші записи з кабінету Леоніда Кучми.

"Я не розумію, чому ви цікавитесь цим питанням, а не тим, коли відповідатиме Кучма згідно з текстом кримінального кодексу", - сказав Мороз на відкритті фотовиставки, присвяченої шестиріччю акції "Україна без Кучми".

Звертаючись до журналіста "Української правди", який поставив Морозу це питання, він сказав: "Це вже двадцять разів з’ясовано і вами, і мною, і Миколою Мельниченком"

Мороз сказав, що вперше познайомився з Мельниченком на день народження екс-майора в середині жовтня 2000 року.

Спікер також вважає, що у справі Гонгадзе "генпрокуратура продовжує імітувати слідство замість його проведення."

На думку Мороза "зволікання у справі Гонгадзе триватиме, поки до неї не будуть залучені записи Мельниченка".

На прес-конференції також були присутні інші учасники акції "Україна без Кучми". Зокрема, Володимир Чимерис сказав, що і досі Україна "живе з Кучмою, але тільки в новому обличчі".

Мороз його в цьому підтримав. "Ви праві в цьому відношенні. Якщо ми не закінчимо політреформу, то ця традиція продовжиться", - сказав Мороз, додавши, що написав статтю на цю тему до Інтернет-видань.

Водночас Мороз проігнорував репліку журналістів, кого він вважає новим Кучмою – Ющенка чи Януковича.

У свою чергу голова Фонду держмайна Валентина Семенюк розповіла журналістам про свої спогади. "Я пам'ятаю перший цвях, забитий у асфальт під час акції "Україна без Кучми". Забивши цвях, ми почали боротьбу, і ми змінили психологію людей про те, що їх позиція нічого не варта", - сказала Семенюк.

Вона також звернулась до журналістів: "Якби не "Україна без Кучми" ви б не змогли зараз вільно працювати".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...