Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Черновецькому у справі з тарифами навіть президент не указ

П'ятниця, 15 грудня 2006, 13:35

Київський міський голова Леонід Черновецький не має наміру будь-яким чином реагувати на пропозицію президента Віктора Ющенка переглянути тарифи на житлово-комунальні послуги в Києві.

"Як мені реагувати, на які зауваження? Я не читав нічого такого і взагалі я мало знайомлюся з політичними заявами, тому що я роблю свою справу. Це важливо", - заявив Черновецький журналістам у п'ятницю.

Так він прокоментував пропозицію президента переглянути тарифи на житлокомпослуги в Києві, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Я прислухаюся до думки президента, але було б добре, якби він мені спочатку це говорив, а потім виступав", - відзначив мер.

На питання про рішення Шевченківського райсуду про призупинення дій розпоряджень про підняття тарифів, Черновецький сказав: "Немає такого рішення суду".

"Зараз не час і не місце для відповіді на подібні запитання", - додав він під час огляду макетів пам'ятнику Георгію Гонгадзе і журналістам, які загинули за нез'ясованих обставин.

Як відомо, на прес-конференції в четвер президент Віктор Ющенко порекомендував меру столиці Черновецькому переглянути тарифи на житлово-комунальні послуги.

"Моя порада: кращий вихід сьогодні - особисто меру міста переглянути своє рішення (про підвищення тарифів) і внести зміни", - заявив Ющенко.

Водночас у четвер Шевченківський райсуд Києва ухвалив рішення про призупинення дії розпоряджень Київської міськдержадміністрації про підвищення тарифів.

У свою чергу перший заступник глави КМДА в п'ятницю заявив, що Шевченківський райсуд вже скасував своє рішення і підвищення тарифів залишається дійсним.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування