Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кушнарьов пішов до Ющенка, щоб з’ясувати, як працювати у трикутнику

П'ятниця, 15 грудня 2006, 16:07

Один з лідерів Партії регіонів Євген Кушнарьов вважає, що найважливішим питанням для обговорення між президентом та лідерами антикризової коаліції має стати співпраця між гілками влади в умовах нової Конституції.

"Все ж таки в першу чергу треба визначитися в форматі взаємовідносин між президентом, парламентом і урядом", - сказав він журналістам, заходячи на зустріч представників коаліції з президентом.

За словами Кушнарьова, без визначення у цьому питанні "все інше обговорювати просто не варто".

"На жаль, ми так і не з’ясували, як же працювати у трикутнику влади за відсутності необхідних законів за нечіткої визначеності повноважень президента і уряду. Це призводить до постійних конфліктів", - сказав він.

При цьому, за словами Кушнарьова, нез’ясовано, "за яким шляхом іде молода амбіційна команда президента".

Він також запевнив, що Верховна Рада проголосує за нову редакцію Держбюджету, в якій, за його словами, повністю або частково враховані всі поправки президента.

Кушнарьов додав, що коаліція готова укласти навіть письмову угоду і взяти на себе зобов’язання, що "всі сили будуть направлені на перевиконання бюджету, а перевиконання бюджету буде направлятися виключно на соціальні програми".

Він зазначив, що на його думку, кошти повинні спочатку зароблятися, а потім розподілятися, в той час, як президентом пропонується "спочатку поділити кошти, а потім спробувати їх заробити".

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування