Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Генпрокуратура безсильна перед Боделаном і відмовляється від Курочкіна

П'ятниця, 15 грудня 2006, 18:06

Щодо екс-мера Одеси Руслана Боделана не можна прийняти рішення, оскільки його немає в Україні.

Про це в п'ятницю на прес-конференції в Донецьку повідомив генпрокурор Олександр Медведько.


"Без Боделана рішення не можна ухвалити, потрібно щоб Боделан був у нас в Україні, щоб ми його допитали, щоб ми вислухали його як колишнього керівника Одеського регіону, міста Одеси. Тоді буде ухвалено відповідне рішення", - сказав Медведько.

Він нагадав, що кримінальна справа порушена прокуратурою Одеської області, що на минулому тижні, кримінальна справа була на вивченні в Генпрокуратурі, однак "без Боделана рішення не можна прийняти".

Нагадаємо, що у 2005 році проти Боделана прокуратура Одеської області порушила кримінальну справу за підозрою у зловживанні службовим становищем, а МВС оголосила його в розшук.

Пізніше Боделан повідомив, що проживає в Росії і працює в посаді заступника гендиректора ВАТ "Морський порт "Санкт-Петербург".

Відповідаючи на питання про долю російського бізнесмена Курочкіна, Медведько повідомив, що Курочкіну обвинувачення пред'явлене за статтею 189 частини 2 Кримінального Кодексу України (здирництво).

"Курочкін арештований, перебуває під вартою, розслідуванням займається МВС. Мене запитали на прес-конференції, чи готові ви забрати цю кримінальну справу. Я вважаю, що міліція породила цю кримінальну справу, вона розслідується міліцією, підслідність МВС, вони повинні поставити крапку".

Остров

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування