П'яний "регіонал" побив учительку?

П'ятниця, 15 грудня 2006, 18:24

Голова фракції Партії регіонів Мукачівської міськради Роберт Іванчо побив учительку хореографії в Мукачівській гімназії.

Про це повідомляє прес-служба "Нашої України" із посиланням на Закарпатський осередок "НУ".

За їх інформацією, у середу, 13 грудня, Іванчо у нетверезому стані зірвав урок хореографії у місцевій гімназії та завдав тілесних ушкоджень вихователю групи продовженого дня Ользі Сенько.

За словами директора гімназії Віталія Якимчука, того дня депутат міськради Іванчо прийшов до гімназії і наказав учителю хореографії негайно припинити проведення уроку і одягнути його сина-першокласника, використовуючи при цьому погрози, образливі та лайливі слова.

На зауваження вчителя він відреагував неадекватно, що врешті-решт закінчилося побиттям Сенько.

Наразі правоохоронні органи зібрали необхідні матеріали про дії депутата і спрямували їх до прокуратури.

У п'ятницю, 15 грудня, пройшло засідання депутатської комісії, в якій працює Іванчо, де розглядався вчинок цього депутата міськради.

Самі депутати мало вірять в ефективність депутатського осуду, оскільки в законі про статус депутата місцевих рад не передбачено жодної відповідальності за подібні вчинки, повідомляє прес-служба.

За їхніми словами, "сподіватися на адекватну реакцію на безчинства партійця київських "регіоналів" годі".

"Видається, що самовпевнена, войовнича, а часом й нахабна поведінка вищого урядового керівництва спонукає й місцевих представників Партії регіонів до відповідної поведінки на місцях", - зазначив керівник виконкому закарпатського осередку "Нашої України" Володимир Шкріба.

Депутат Іванчо є членом комісії Мукачівської міськради із законності та правопорядку, охорони прав та свобод громадян, депутатської етики.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування