Тепер Ющенко зустрічатиметься з януковичами регулярно

П'ятниця, 15 грудня 2006, 19:48

Президент Віктор Ющенко та представники антикризової коаліції домовилися про проведення спільних нарад раз на три тижні.

"Уже сформовано робочу групу з фахівців уряду та секретаріату президента, яка розробить тимчасовий регламент роботи, що знайде відображення в законах про Кабінет міністрів та про центральні органи виконавчої влади, де будуть чітко врегульовані питання статусу і повноважень", - сказав Ющенко журналістам у п’ятницю.

Він також повідомив про періодичне проведення круглих столів "з основних позицій, внесених в Універсал національної єдності", кожен з яких буде присвячений одній темі.

Крім того, Ющенко заявив про досягнення порозуміння між Верховною Радою та урядом.

"Приємно відзначити, що інститут Верховної Ради, уряд і президент засвідчують порозуміння в принципових питаннях", - сказав Ющенко, коментуючи зустріч з представниками антикризової коаліції.

"Було знято гостроту в питаннях, які виникли в останні декілька тижнів і пов’язані з неврегулюванням різного роду моментів. Треба визнати зміни, внесені в Конституцію і відсутність законодавчих рішень з їх врегулювання", - додав він.

Ющенко також наголосив на відсутності законодавчих рішень з урегулювання повноважень, що приводить до непорозумінь, "особливо в кадрових питаннях".

"Коли працює регламент відносно узгодження тих чи інших позицій, а уряд демонструє неузгодженість позицій, посилаючись на зміни до Конституції...", - сказав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...