Америка подружилася з Януковичем

Субота, 16 грудня 2006, 11:19

США готові підтримати Україну, якщо вона буде демократичною та інтегрованою в Європу країною.

Про це заявив посол США в Україні Вільям Тейлор у статті про підсумки візиту українського прем'єра Віктора Януковича до США, опублікованій у суботу в "Дзеркалі тижня".

"Робочий візит прем'єр-міністра до Вашингтона характеризувався відвертими і прямими дискусіями, під час яких Віктор Янукович ясно давав зрозуміти, що він презентує об'єднану українську позицію", - розповів посол.

"Він висловлював готовність робити правильні речі для українського народу: збільшити прозорість, захищати політичні свободи, приборкати корупцію, поліпшити інвестиційний клімат, підтримувати українську незалежність", - констатував Тейлор.

"Ми були в однаковій мірі відверті — як і належить друзям. Ми обіцяли підтримувати Україну в міру того, як вона буде перетворювати готовність у дію", - сказав посол.

"Якщо дії будуть відповідати обіцяному, Україна стане демократичною, незалежною, єдиною країною, що інтегрована в Європу, економічно росте і є лідером у своєму регіоні й у світі. Сполучені Штати підтримають таку Україну", - говориться в статті.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування