Колишній голос Ющенка замислюється про партквиток

Понеділок, 18 грудня 2006, 10:20

Колишній прес-секретар президента Ірина Геращенко не виключає, що може піти у політику.

"Звичайно, у мене в політиці все попереду... Я не виключаю, що я прийду до того, коли я стану членом якоїсь політичної сили, для мене це дуже відповідальний крок", - сказала вона в інтерв’ю Радіо "Свобода".

Геращенко також зазначила, що їй вже робили політичні пропозиції.

"Але хочу сказати, що я визначилася зі своєю ідеологією, зі своїм світоглядом давно. І абсолютно очевидно, що мені близькі ті політичні сили, які сповідують демократичні принципи, які сповідують євроатлантичну інтеграцію України, ліберальні цінності і таке інше", - сказала вона.

"Щодо моєї партійної приналежності, це питання для мене дійсно дуже відповідальне. Я не була до сьогодні членом жодної політичної сили, тобто я ніколи не мала партквитка", - додала Геращенко.

Говорячи про своє звільнення з посади прес-секретаря, Геращенко зазначила, що вона виконала ті завдання, які ставив перед нею президент на першому етапі.

"Я сформувала хорошу прес-службу, яка в такому ж повному складі і зараз працює у секретаріаті президента, ввести прекрасний колектив", - сказала вона.

Водночас Геращенко зазначила, що вперше про необхідність змін у секретаріаті президента вони говорили з Віктором Ющенком у квітні 2006 року.

"Тому що було очевидно, що є команда, яка стоїть біля витоків формування секретаріату. Але туди мусила прийти свіжа кров, яка буде працювати вже на новому етапі, на етапі зрілості, скажімо так. Прийшла ця команда, і я ні в якому випадку не хотіла б, щоб це пов’язували з можливими непорозуміннями. Цього не може бути", - сказала вона.

Геращенко також додала, що цінує ту команду, яка сьогодні прийшла до секретаріату президента.

"Мені здається, вони демонструють нову якість гри, ця команда демонструє нову тактику. Це дуже високопрофесійна, мобільна команда менеджерів", - сказала вона.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News