Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Цушко почав роботу в МВС із рідної теми – алкоголю

Понеділок, 18 грудня 2006, 10:46

Міністр внутрішніх справ Василь Цушко провів у суботу з центрального офісу "Укртелекому" селекторну нараду з керівництвом міліції Криму, обласних управлінь, міст Києва і Севастополя.

Метою селекторної наради була постановка задач із проведення з 15 грудня поточного року до 15 січня 2007 року всеукраїнської комплексної оперативно-профілактичної операції, повідомляє прес-служба МВС.

Міністр підкреслив, що держава затоплена контрабандними неліцензованими, недоброякісними товарами. Це, насамперед - фальсифікат, продукція з простроченим терміном реалізації, небезпечна для життя і здоров'я населення.

Контроль за переміщенням і збереженням товарів буде здійснюватися не тільки на прикордонних контрольно-пропускних пунктах, але й у морських і авіаційних портах, залізничних станціях. Особлива увага буде приділятися товарам акцизної групи (паливо-мастильні матеріали, алкоголь, тютюн).

У період проведення операції буде посилено контроль за процесом нелегальної міграції, незаконним оборотом наркотиків, зброї, торгівлею людьми, дитячою безпритульністю.

"Дана операція проводиться в інтересах громадян. Наші дії повинні бути зрозумілі населенню і сприйматися зі схваленням. Тому всі кроки, що починаються, повинні бути законними, коректними, зваженими, максимально прозорими і публічними. До проведення операції необхідно широко залучати громадські організації, засоби масової інформації", - сказав Цушко.

Додаткові завдання поставлені стосвоно контролю за реалізацією лікарських препаратів, особливо наркомістких, піротехнічної продукції.

"Запам'ятайте – недоторканних нема! Є порушення, немає ліцензії, відсутні необхідні документи - закривати, вилучати товар, складати матеріали, порушувати справи", - підкреслив Цушко.

На закінчення міністр поставив завдання - не контролювати діяльність організованих злочинних угруповань, а нещадно їх ліквідувати. Це питання Цушко взяв під особистий контроль.

У парламенті Цушко був автором декількох законів, які стосувалися ринку алкоголю. У свій час він очолював союз виноробів.

Інтерфакс-Україна

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування