Тимошенко зробить подарунок Морозу і Януковичу після Різдва

Понеділок, 18 грудня 2006, 12:09

Фракція БЮТ має намір після новорічних свят подати подання в Конституційний суд з приводу відповідності політреформи Конституції.

Про це заявила Юлія Тимошенко у понеділок у Києві.

За словами Тимошенко, недосконалість конституції стала однією з причин політичної кризи, зокрема взаємного ігнорування президентом і прем’єром їх нормативно-правових актів.

"І це значить, що в країні не можна буде встановити будь-який порядок, тому що знецінення правових актів вже практично дійшло до критичної межі", - сказала вона.

"І коли якийсь районний суд відміняє або зупиняє виконання цих постанов, це значить у нас руйнується практично вся правова система держави, а це вже трошки інше ніж конфлікт і війна між президентом і прем'єром", - додала Тимошенко.

Відповідаючи на питання, яка найвизначніша подія відбулась цього року, лідер БЮТ відповіла, що їх було стільки, що найвизначнішу доведеться довго визначати.

"Ви знаєте, цього року було стільки знакових подій, в тому числі в моєму житті особистому, і в політичному, що мені потрібно окремо все це осмислити, щоб давати відповіді на таке питання, бо воно занадто відповідальне", - заявила Тимошенко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування