Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко не знає, що завтра будуть робити депутати з вето

Понеділок, 18 грудня 2006, 12:58

О 14 годині у понеділок фракція Блоку Юлії Тимошенко проведе засідання, на якому вирішуватиме ситуацію, яка склалася з ухваленням бюджету на 2007 рік.

Про це на брифінгу у понеділок сказала лідер БЮТ Юлія Тимошенко.

За її словами, на погоджувальній раді вона зрозуміла, що жодних переговорів між Кабміном, секретаріатом і Верховною Радою з питання врегулювання ситуації з бюджетом не ведеться, і оскільки питання ухвалення бюджету поставлене на порядок денний у вівторок, то "незрозуміло, що депутати завтра в залі будуть робити".

Тимошенко звернулася до президента і прем’єра з проханням узгодити це питання між собою до вівторка.

"Я звертаюся до президента і прем’єр-міністра: у вас ще є сьогоднішній день. Будь ласка, знайдіть час і можливості і врегулюйте питання по бюджету. Якщо ви не зможете врегулювати, буде долучатися опозиція", - сказала вона.

Відповідаючи на питання, чи планує серед своїх дій опозиція підтримати коаліцію у подоланні вето президента, Тимошенко сказала, що такого рішення не існує, однак наголосила, що "залишати країну без бюджету не можна" і поганий бюджет – це краще, ніж жодного.

Водночас віце-спікер Адам Мартинюк повідомив, що домовленостей між гілками влади про врегулювання бюджетного питання не існує.

Він зазначив, що на вівторок це дійсно поставлене на порядок денний і Верховна Рада його розглядатиме.

"Яке буде ухвалене рішення – я можу сказати одне: ми завтра приймемо бюджет. Подолаємо вето чи не подолаємо – я не знаю, але те, що завтра буде прийнятий бюджет – це факт", - сказав Мартинюк, додавши, що після ухвалення бюджет буде повторно відправлено на підпис Ющенку.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...