Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Лазаренко запропонував Черновецькому невеликий вибір: мовчати або в суд

Понеділок, 18 грудня 2006, 14:55

Адвокати Павла Лазаренка вимагають від мера Києва Леоніда Черновецького утриматися від негативних згадок імені екс-прем'єр-міністра у своїх виступах.

Про це сказано у повідомленні адвокатів.

"Вимагаємо від пана Черновецького як професійного юриста обізнаного з українським законодавством стосовно поваги честі й гідності особи, надалі утримуватися від подібних незаконних дій відносно Лазаренка. В інакшому випадку адвокатами Лазаренка буде негайно передана відповідна заява в судові органи", - сказано в повідомленні.

Адвокати відзначають, що Черновецький, неодноразово згадуючи ім'я Лазаренка у своїх публічних виступах, оприлюднював інформацію, яка має негативний і недостовірний характер, і порушує конституційні права людини.

"Підкреслюємо, що не існує ніяких судових рішень ні в Україні, ні в США, де б ішла мова про незаконні дії Лазаренка разом з Тимошенко, про що цілком голослівно кілька разів протягом останніх днів повідомляв мер Києва", - сказано в повідомленні.

При цьому адвокати зазначили, що є рішення суду штату Каліфорнія (США) від 2004 року, яке скасовує всі без винятку обвинувачення на адресу Лазаренка, які стосувалися корпорації "Єдині енергетичні системи України" й її керівника Тимошенко.

Черновецький неодноразово звинувачував лідера Блоку її імені Юлію Тимошенко в тому, що вона разом з Лазаренком була ініціатором розробки схеми із виведення грошей з країни.

Зокрема мер заявив, що Тимошенко разом з Лазаренком пограбувала державу на 2,5 млрд. доларів.

Українські новини

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування