Довгий вирішив замилити очі бюджетом замість тарифів

Понеділок, 18 грудня 2006, 16:06

Заступник Київського міського голови – секретар Київради Олесь Довгий заявляє, що в разі конструктивної роботи опозиції Київ отримає "найбільш соціально орієнтований бюджет за останні роки".

Про це Довгий заявив в інтерв’ю журналістам в понеділок, повідомляє прес-служба Київради.

За словами Довгого, на пленарному засіданні сесії Київської міської ради у вівторок депутати мають намір почати обговорення бюджету столиці на 2007 рік.

Довгий у зв’язку з цим наголосив, що "прийняття бюджету дасть можливість не лише покращити добробут киян та збільшити рівень соціальних стандартів, але й отримати фінансову базу для впровадження унікальної системи субсидій, розробленої столичною владою".

Він також висловив сподівання, що "опозиція не дестабілізуватиме роботу Київради та не вдасться до відверто хуліганських дій, які минулого засідання призвели до руйнівних наслідків у сесійній залі".

"Депутатам Київради, власне, відступати нема куди. За два тижні – новий рік", – зазначив Довгий.

"Тому депутатська більшість у міськраді свідома того, що прийняття бюджету Києва – це питання номер один на сьогоднішній день. Сподіваюсь, що це розуміють й інші депутати”, - додав він.

За його словами, на відміну від кількох деструктивних "опозиціонерів, які бояться відповідати за свої вчинки, переважна більшість депутатів Київради на чолі з Київським міським головою Леонідом Черновецьким готова нести відповідальність за виконання бюджету та за все, що відбувається у Києві.

"Завтрашнє засідання сесії має стати моментом істини для всіх політичних сил, представлених у Київраді. Або ми спільно приймемо бюджет, або кияни остаточно переконаються у тому, хто насправді не дає Києву рухатися далі, хто гальмує соціально-економічний розвиток столиці", - підкреслив Довгий.

Раніше представник опозиції Юлія Тимошенко заявила, що її фракція блокуватиме роботу Київради поки "не буде припинена корупція по землі і корупція по тарифах".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування