Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіони" вже погрожують Ющенку достроковим Януковичем

Вівторок, 19 грудня 2006, 10:01

Партія регіонів заявляє, що розпуск Верховної Ради і проведення дострокових виборів призведе до проведення дострокових виборів президента.

Про це з трибуни парламенту заявив член Партії регіонів Михайло Чечетов.

"Партія регіонів виступає категорично проти проведення дострокових виборів і парламенту і президента. І не тому що вона боїться програти ці вибори. Навпаки, вона дуже впевнено їх виграє, але в той же час ми чудово розуміємо, що дострокові вибори у наступному році – це крок назад і в економічному, і в соціальному сенсі", - сказав він.

"Нужно иногда читать классиков, господа! Кто посеет ветер, тот пожнет бурю! Вгадайте з двох разів, хто в цьому разі буде президентом!", - додав Чечетов.

На переконання Чечетова, ідея розпуску парламенту виходить із секретаріату президента.

"Головна тема, якою живуть кризові менеджери секретаріату президента, це розпуск парламенту і проведення дострокових виборів. Але вони повинні чітко розуміти, що той, хто розпочне авантюрну гру щодо розпуску парламенту, підштовхне країну і до дострокових виборів президента", - сказав він.

"Фракція Партії регіонів заявляє, що вона не схильна ототожнювати вищих керівників секретаріату президента та самого президента України", - додав депутат.

За його словами, під час зустрічі президента з керівництвом антикризової коаліції Ющенко "займав виважену державну позицію, яка засвідчила наявність політичної волі та бажання будувати відносини так, щоб у суспільстві міцніло відчуття стабільності та спокою".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування