КАЛАШНИКОВ ТЕПЕР РОЗПОВІДАЄ, ЩО НЕ ЗАВАЖАВ ЖУРНАЛІСТАМ ПРАЦЮВАТИ

Вівторок, 19 грудня 2006, 10:07

Депутат від Партії регіонів Олег Калашніков заперечує звинувачення у нападі на журналістів телеканалу СТБ, який відбувся влітку цього року.

"Я повністю солідарний з президентом Віктором Ющенком, прем'єром та головою ВР, які засуджували ганебні дії. Але ж ситуація в іншому - я ці дії не робив", - наголосив Калашников з трибуни парламенту під час розгляду звіту ТСК по його справі.

"Мені дуже приємно, що окремо оператор і окремо журналіст зробили заяви, що Олег Калашников не зробив жодної дії, про які були повідомлені ЗМІ. Ця недостовірна неперевірена, наклепницька інформація не турбує особисто мене", - додав він.

"Але мене особисто хвилює не моя особиста роль. Я взяв на себе відповідальність і візьму на себе ще раз в цій залі, якщо це дасть можливість консолідувати Верховну Раду, українське суспільство", - зазначив Калашніков.

Він наголосив, що є прихильником свободи слова. "Але свобода слова – не самостійний елемент. Вона забезпечує права людини. І саме тоді, коли свобода слова є інструментом проведення геноциду особистості, я виступав і буду виступати проти цього", - зазначив він.

У свою чергу ТСК запропонувала визнати поведінку Калашникова "неприпустимою і такою, що потребує осуду". Також голова комісії бютівець Степан Курпіль запропонував додати, що інцидент між журналістами та депутатом "має ознаки перешкоджання журналістської професійної діяльності".

Також ТСК пропонує закликати прокуратуру прискорити розгляд цієї справи.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування