Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У відомстві Цушка назріває новий кадровий скандал

Вівторок, 19 грудня 2006, 11:47

Заступник міністра МВС Лідія Поречкіна не писала заяву про звільнення зі своєї посади.

Так вона прокоментувала заяви прес-секретаря глави МВС Стогнія, опубліковані у вівторок в газеті "Сегодня", стосовно того, що Поречкіна вже написала рапорт з проханням звільнити її з посади, повідомляє прес-служба "Нашої України".

"Я сьогодні вже зателефонувала Костянтину Стогнію, привітала з Днем святого Миколая і сказала, що приготувала для нього подарунок – окуляри з потужними лінзами", - заявила Поречкіна.

"Я писала заяву про відпустку, однак ніякої заяви про звільнення з посади замміністра я не писала", - зазначила Поречкіна.

У номері газети "Сегодня" опублікована інформація про те, що в МВС "не надають особливого значення указу президента щодо призначення нових заступників міністра".

"Усі нові заступники міністра працюють на своїх місцях і ніякого різночитання стосовно їхньої легітимності в нашому відомстві не існує", - цитує видання слова Костянтина Стогнія.

Він також зазначив, що Поречкіна, яку звільнили, коли вона знаходилася на лікарняному, вже написала рапорт з проханням звільнити її з посади заступника міністра МВС.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування