РАДА ВДРУГЕ УХВАЛИЛА БЮДЖЕТ-2007

Вівторок, 19 грудня 2006, 11:48

Верховна Рада ухвалила доопрацьований закон про Держбюджет на 2007 рік.

За відповідне рішення проголосували 245 депутатів.

Серед поправок до закону про бюджет була проголосована пропозиція про скасування необмежених пенсій для народних депутатів – 429 голосів.

У відповідь на це голосування перший віце-спікер Адам Мартинюк пожартував: "Бюджет прийнято з подоланням вето президента".

Також депутати підтримали пропозицію про обмеження максимальної пенсії для громадян України у розмірі 10 тисяч гривень – 426 депутатів.

Серед іншого Верховна Рада 246 голосами підтримала пропозицію про призупинення застосування пільг по сплаті ввізного мита та податку на додану вартість щодо товарів, які ввозяться через ВЕЗ і території пріоритетного розвитку.

Перед цим член фракції "Наша Україна" Юрій Ключковський звернув увагу на те, що "між прем'єром та президентом була досягнута домовленість, що також була підтримана Верховною Радою, про винесення законів щодо оподаткування за межі закону про бюджет".

Також депутати 245 голосами підтримали пропозицію про спрямування понадпланованих надходжень від плану приватизації Фонду держмайна на збільшення мінімального прожиткового мінімуму та зарплати, передбачених у проекті закону про держбюджет.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...