Черновецький розрахував бюджет за новими тарифами

Вівторок, 19 грудня 2006, 13:28

Депутати Київради взяли до розгляду бюджет столиці на 2007 рік.

За дане рішення у вівторок проголосували 85 депутатів Київради.

Як підкреслив раніше секретар Київради Олесь Довгий, після прийняття до розгляду бюджету буде узгоджуватися протягом десяти днів з кожною фракцією Київради, а також з кожною постійною комісією.

Начальник головного управління економіки КМДА Денис Басс підкреслив, що даний бюджет на 2007 рік цілком соціально спрямований.

При цьому він відзначив, що головний фінансовий документ столиці розраховувався, виходячи з нових тарифів на житлово-комунальні послуги.

Басс підкреслив, що у випадку, якщо тарифи будуть змінені, фінансовий документ буде перераховуватися.

У свою чергу, депутат від фракції БЮТ Анатолій Семинога підкреслив, що бюджет у 14 млрд.грн. – "солідний бюджет для Києва".

За його словами, даним бюджетом можна вирішити багато проблем, які існують у столиці, у першу чергу, соціальних.

Проте, він підкреслив, що в даному бюджеті закладено мало надходжень від продажу земельних ділянок. За його словами, це близько 660 млн.грн.

Семинога упевнений, що якщо застосовувати аукціони при продажу земельних ділянок, це збільшило б дану суму до мільярдів, що, у свою чергу, також дало би можливість вирішити проблему реформування житлово-комунального господарства.

У проекті бюджету, який депутати Київради прийняли до розгляду, планується загальна сума надходжень – 14 329 355,3 тис.грн. Найбільше очікується податкових надходжень (як у спеціальний, так і в загальний фонд) – 8 072 887,6 тис.грн.

Витрати даного бюджету очікуються в розмірі 3 721 175,6 тис.грн.

Так, планується на освіту направити 84 297,4 тис.грн., на охорону здоров'я - 159 785,5 тис.грн., на соціальний захист і соціальне забезпечення – 18 510,3 тис.грн., а на житлово-комунальне господарство – 238 343,7 тис.грн.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...