Турчинов розповів, який новорічний подарунок можуть зробити депутати

Вівторок, 19 грудня 2006, 14:21

Один з лідерів БЮТ Олександр Турчинов сподівається, що у середу депутати проголосують за закон про опозицію і він буде гарним подарунком Україні до Нового року.

"Я сподіваюся, що коли хоч якісь підвалини моральні є у тих діячів, що перебувають у парламенті, вони просто зобов'язані проголосувати за цей закон, і я вважаю взагалі, що коли б його прийняли в цілому, то це був би серйозний подарунок Україні до Нового року", - заявив Турчинов.

Депутат наголосив, що цей законопроект не є проектом БЮТ або особисто лідера блоку Юлії Тимошенко, і "там стоять підписи представників БЮТ, "Нашої України" та Партії регіонів", при чому до складу робочої групи входили представники всіх фракцій крім комуністів.

На думку Турчинова, ті депутати, які не проголосують за цей закон, "продемонструють, що вони зацікавлені в посиленні кризи, і в тому щоб опозиція не мала легітимного статусу і не могла контролювати владу".

Крім того депутат порекомендував тим, хто на даний момент перебуває при владі, ухвалити зазначений законопроект, оскільки, на його думку, він їм знадобиться вже найближчим часом.

"Цей закон є серйозною площадкою для тієї ж фракції Регіонів, яка сьогодні знаходиться при владі. Я думаю, що найближчим часом, цей закон буде для них можливістю працювати і я б хотів, щоб саме під цим кутом депутати дивилися на прийняття рішення їхніми фракціями, коли питання буде ставитись на голосування", - зазначив він.

"Без законодавчого врегулювання відносини влади та опозиції далі рухатись не можуть", - додав депутат.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування