Ахметов і Крутой передали дітям мільйон від Святого Миколая

Вівторок, 19 грудня 2006, 14:40

Депутат від Партії регіонів Ринат Ахметов і російський композитор Ігор Крутой направили матеріальну допомогу на загальну суму 1 млн. доларів у вісімдесят три дитячі установи Донецької області.

Як повідомляє "Остров", у рамках благодійної акції "Шахтар" - дітям!", у вівторок Ахметов і Крутой відвідали п'ять дитячих установ.

"Ми вже шостий рік з Ігорем це робимо. І будемо продовжувати це робити. І перший рік, коли ми це робили, ми трошки... знаєте, не помиляється тільки той, хто нічого не робить... Ми зробили маленьку помилку, тому що тільки п'ятьом дитячим будинкам приділили увагу. А потім ми розширилися, і в результаті кожен дитячий будинок у Донецькій області одержав допомогу. Тому це буде продовжуватися", - заявив Ахметов.

"У дітей щирі очі... Вони увесь час співали пісні Ігоря. І я хочу сказати – жодного разу не помилилися. Я пам'ятаю, ми були з Ігорем в одній компанії. І один товариш каже: "Як я люблю твої пісні! І перелічив п'ять пісень, там жодної Ігоря", - додав він.

Водночас Ахметов повідомив, що нічого не подарував на день Святого Миколая своїм власним дітям, оскільки ще не думав, чим порадувати своїх синів Аміра і Даміра.

Про те, який тост підніме він у новорічну ніч, Ахметов ще теж не вирішив. "Треба подумати... Напевно, треба провести старий рік, а вже потім будемо зустрічати новий", - сказав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування