Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Богатирьова заявила, що вона Тимошенко не товариш

Вівторок, 19 грудня 2006, 19:08

Лідер фракції Партії регіонів Раїса Богатирьова виступає проти закритих консультацій між політичними силами.

Про це йдеться в заяві Богатирьової, повідомляє УНІАН.

"Ми не підтримуємо будь-яких форм закритих консультацій, а тим більше подібні ініціативи, оскільки така практика минулого не об'єднує, а розколює націю.

І навпаки, зрозуміла публічна позиція єдино спроможна забезпечити подолання будь-яких політичних або суспільних національних негараздів", - заявляє Богатирьова.

Депутат вважає, що "протягом цього складного періоду українського політичного життя уряд та антикризова коаліція як ніколи демонструють найвищі стандарти прозорої, зрозумілої та публічної політики, будуючи її на чітких програмних принципах".

"Фактично відбулася трансформація до політичної поведінки, що має європейське обличчя. Нарешті громадяни мають можливість чітко зрозуміти логіку та мотивацію діяльності вищих органів державної влади", - вважає вона.

Богатирьова переконана, що заяви про закритість засідань повертають суспільство у ті часи, "коли велися лише декоративні розмови про демократію, а самої демократії не було".

На її думку, зараз деякі сили пропонують "повернутись до використання недобросовісних інструментів української політики, інтриг та підкилимових стосунків, які так властиві деяким українським політикам".

Як відомо, БЮТ 18 грудня виступив з ініціативою проведення закритого засідання лідерів фракцій Верховної Ради щодо подолання політичної кризи в Україні.

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко також переконана у необхідності негайного скликання засідання Ради нацбезпеки і оборони, на якому було б розглянуто питання про подолання політичної кризи.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...