Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Депутатам Черновецького влаштували мобільний вакуум

Вівторок, 19 грудня 2006, 19:52

Київрада не підтримала пропозицію опозиції про скасування розпорядження Київміськадміністрації про підвищення тарифів на житлокомпослуги.

За дану пропозицію у вівторок проголосували 43 члени фракцій БЮТ, "Наша Україна" і блоку Віталія Кличка, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Разом з тим, Київрада ухвалила рішення про те, що питання про внесення змін у дане розпорядження буде розглянуте на пленарному засіданні ради комітету 28 грудня. За це рішення проголосували 67 депутатів.

Голова робочої групи Київради з перевірки обґрунтованості підвищення тарифів на житлокомпослуги Олександр Клюс повідомив, що комісія має намір завершити роботу в найближчі дні: "Ми вийдемо на реальну вартість комунальних послуг".

Водночас голова фракції БЮТ у Київраді Тетяна Меліхова заявила, що близько 17 години під час сесії Київради в залі засідань було відключено мобільний зв'язок.

У зв'язку з цим вона звернулася до прокурора Києва з проханням дати пояснення з приводу порядку застосування спеціальних приладів для глушіння радіохвиль, повідомляє прес-служба БЮТ.

Прокурор відповів, що використання таких приладів можливе лише за наявності спеціального дозволу відповідних органів. Після цього зв'язок у залі було відновлено.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування