Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович думає, що припер президента до стіни?

Вівторок, 19 грудня 2006, 19:57

Прем'єр-міністр Віктор Янукович вважає, що у президента Віктора Ющенка немає підстав знову не підписати ухвалений Верховною Радою закон про держбюджет-2007.

Про це прем'єр заявив на брифінгу у Чернівцях, повідомляє УНІАН.

"Щодо бюджету - якщо позитивної відповіді не буде, то будемо думати, що будемо робити далі. Регіони України готові прийняти запланований проект бюджету. І якщо він влаштовує уряд і регіони України підстав не підписати його у президента немає", - заявив Янукович.

За його словами, в іншому разі "процес прийняття бюджету відбудеться у регіонах": "Це мрія всіх регіонів – щоб спочатку бюджет був прийнятий на місцях, а вже потім у Києві".

Водночас, торкаючись питання розподілу владних повноважень між урядом, парламентом і президентом, Янукович сказав: "Наша проблема у тому, що у нас не було стабільності урядів. Я маю на увазі, що за часи незалежності він (склад уряду) дуже часто мінявся".

"Я в перших рядах бачу людей (на нараді у Чернівецькій ОДА), які працювали за усіх урядів. Саме тому влада втратила довіру суспільства. В такому випадку взагалі ніколи уряд не знайде спільної мови з парламентом, так само як президент з парламентом, оскільки у них різні інтереси і кожен захищає свої", - додав прем'єр.

"Давайте не ділити владу, як Попандопуло (персонаж художнього фільму "Весілля у Малинівці") "це мені, це мені, це знову мені", а просто чесно розділимо повноваження", - зазначив Янукович.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування