Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЧЕРНОВЕЦЬКОГО З ДОВГИМ ОБКЛЕЇЛИ ЧОРНОЮ ПЛІВКОЮ І ВЛАШТУВАЛИ "ТЕМНУ"

Вівторок, 19 грудня 2006, 20:22

Близько 30 депутатів від БЮТ і "Нашої України" заблокували трибуну в залі засідань Київради, де зараз проходить сесія Київради.

Блокування відбулося відразу після того, як секретар Київради Олесь Довгий перейшов до розгляду у порядку денному питань власності та землекористування, повідомляє УНІАН.

Депутати заклеїли чорною непрозорою плівкою скло, що відділяє президію від основної зали, де розміщені депутати, тож головуючий Довгий та київський міський голова Леонід Черновецький не можуть бачити, що відбувається в залі, поки не встануть з місць.

Водночас вони намагаються проводити сесію. Рішення приймаються без обговорення. В залі включені сирени. Назви проектів документів, по яких пропонується голосувати, висвічуються на табло в залі. Таким чином сесія приймає рішення.

Пізніше у залі було вимкнуто світло і депутати голосували у темряві. За інформацією "Інтерфакс-Україна", подачу світла у залі засідань Київради відновлено. Сесію продовжено з 20.00 до 22.00.

Під час засідання вдалося створити робочу групу з перевірки фактів завдавання тілесних ушкоджень депутатам Київради 7 грудня.

Як відомо, БЮТ і "Наша Україна" вимагають прозорого прийняття рішень щодо землевідведення та питань власності. На їхнє переконання, зараз у Київраді відбувається "дерибан" столичної землі.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування