Партія регіонів не хоче копатися у свідомості Ющенка, а хоче звіту силовиків

Середа, 20 грудня 2006, 09:36

Фракція Партії регіонів вимагає від президента скасувати свій указ про узгодження з ним кандидатур низки заступників міністрів.

Таку вимогу озвучив з трибуни парламенту представник партії регіонів Євген Кушнарьов.

Він назвав "войовничою реакцією на відставку міністра внутрішніх справ Юрія Луценка" скасування президентом постанови Кабміну про призначення семи заступників міністра внутрішніх справ Василя Цушка.

"Сам собі конституція президент вимагає узгодження з ним призначення низки заступників", - заявив Кушнарьов, назвавши дії президента "антиконституційними".

При цьому "регіонал" нагадав, що за конституцією саме Кабмін призначає працівників органів влади, тоді як у президента таких функцій немає.

"Президенту варто відмінити свій указ, визнавши свою помилку, до речі не першу", - заявив Кушнарьов, додавши, що ПР не збирається розбиратися у "підсвідомих мотиваціях президента".

Водночас ще одна представниця Партії регіонів Олена Бондаренко озвучила з трибуни вимогу до СБУ, МВС та Генпрокуратури надати інформацію щодо інциденту зі стріляниною по кабінету депутата Юлії Ковальової, а також "деструктивних дій депутатів опозиції у Київраді".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News