ПОКИ ТАРАСЮК ЛОМИВСЯ В ДВЕРІ, ЯНУКОВИЧ РОЗПОВІДАВ ПРИЄМНІ НОВИНИ

Середа, 20 грудня 2006, 10:28

Прем'єр-міністр Віктор Янукович сподівається на підписання президентом Віктором Ющенко допрацьованого закону про бюджет на 2007 рік.

Про це він заявив, виступаючи на засіданні Кабміну.


"Сьогодні найголовніше питання це бюджет. Як ви знаєте, вчора у парламенті був ухвалений бюджет, це вдруге. І наскільки мені відомо, десь півгодини тому він повинен вже бути в секретаріаті президента. Тому я сподіваюсь, що ми дали відповідь по трьох зауваженнях, які були зроблені президентом", - зазначив Янукович.

За його словами, депутати разом з коаліцією і коаліційним урядом "ухвалили рішення і зробили відповідні поправки, ті, які можливі".

"Але це найбільший компроміс, на що ми мали можливість піти. Все інше – це вже за межею можливості. А це означає, що воно не буде виконано. Якщо не буде виконано, то це не буде проголошено. Тому що така політика – це політика популізму", - заявив прем’єр.

"Ми ніколи на це не підемо. Тому реальна економіка, реальні доходи бюджету – це буде наша політика і ми будемо працювати над тим, щоб збільшувати доходи бюджету, піднімати рівень заробітної плати. Я вважаю, що ці реформи, які ми з вами почнемо на початку 2007 року, будуть сприяти цій роботі", - наголосив Янукович.

Він висловив сподівання, що розуміння буде знайдено і з президентом.

Прем’єр міністр Віктор Янукович розпочав засідання з приємних новин – привітання з днем міліції та інформації про виграний "Нафтогазом" тендер у Єгипті на розробку нафтового родовища.

Як відомо, в цей час депутати не пускали на засідання уряду Бориса Тарасюка.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування