Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко підготувала Черновецькому подарунок під ялинку

Середа, 20 грудня 2006, 10:42

Блок Юлії Тимошенко має намір почати з січня 2007 року збір підписів на підтримку проведення нових виборів київського мера і ради.

Про це заявив у Верховній Раді представник блоку Анатолій Семинога, повідомляють "Українські новини".

"Ми з перших днів нового року оголошуємо збір підписів за проведення нових виборів мера і Київради", - сказав Семинога.

Також він відзначив, що за нинішньої влади в Києві діють корупційні схеми і проводиться цинічний "дерибан" київської землі і власності громади.

За його словами, нинішній мер Києва Леонід Черновецький жодної сесії Київради не провів без порушень.

"На сесії вчора, 19 грудня, були застосовані спеціальні засоби, які не тільки глушили мобільні телефони депутатів, а й негативно впливали на самопочуття", - сказав Семинога.

Також БЮТ закликав депутатів Ради підтримати внесений на розгляд парламенту законопроект про введення прозорих механізмів передачі землі в оренду і її продажу.

Як повідомлялося, мер Києва Леонід Черновецький хоче заборонити присутність депутатів Верховної Ради на сесіях Київської міської ради.

Увечері у вівторок опозиція в Київській міській раді, яка складається з фракцій блоків Юлії Тимошенко, Віталія Кличка і "Наша Україна", блокувала трибуну в сесійному залі Київради.

Блокування почалося після того, як секретар Київради Олесь Довгий почав ставити на голосування питання землекористування і власності.

Обком

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування