Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Регіонали стверджують, що Тарасюк – Рембо?

Середа, 20 грудня 2006, 10:43

Фізичне перешкоджання міністру закордонних справ Борису Тарасюку пройти на засідання Кабміну у середу ймовірно планувалося Партією регіонів заздалегідь.

Це випливає зі слів одного з однопартійців Тарасюка Василя Куйбіди, який розповів журналістам про те, що відбувалося до засідання уряду.

За словами депутата, він та В'ячеслав Коваль зустрілися з Тарасюком у під'їзді для того, щоб "обговорити деякі речі" і, розмовляючи, йшли до зали.

"Нам і на думку не могло спасти, що на шостому поверсі нас очікує півтора-два десятки депутатів від Партії регіонів. Вони запропонували Борису Івановичу піти поспілкуватися з ними", - розповів депутат.

"Він відповів їм, що охоче поспілкується, але тільки після засідання Кабінету міністрів", - додав Куйбіда.

Він розповів, що депутати від Партії регіонів намагалися не пустити Тарасюка на сьомий поверх і після невеличкої штовханини Куйбіда та Коваль разом з Тарасюком та ще кількома депутатами таки дісталися до зали засідань, де і стався відомий інцидент.

За словами Куйбіди, особистий охоронець Тарасюка не втручався в ситуацію і стояв поряд:
"Ми намагалися переконати наших колег, що такі дії не вирішують конфліктної ситуації і як кажуть, не порозумілися".

У свою чергу депутат від Партії регіонів Володимир Зубанов, який був одним із тих, хто перешкоджав Тарасюку, висловив думку, що Тарасюка взагалі не потрібно було призначати на посаду міністра закордонних справ:

"Не потрібно радикала ставити на таку посаду. Ми хотіли Борису Івановичу сказати: Борисе Івановичу, як громадянин України, заспокойтеся, заради Бога, займайтеся своєю партією, якщо за неї ще хтось буде голосувати, не баламутьте цю ситуацію".

За словами Зубанова, Тарасюк сам почав штовхати депутатів. На питання, як же він самотужки зміг розштовхати десятьох депутатів, "регіонал" відповів: "Чому десять, достатньо одного. Ну, він же там когось штовхав".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування