Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Культурні" регіонали погрожують Тарасюку принципом "зуб за зуб"

Середа, 20 грудня 2006, 11:15

У разі позову міністра закордонних справ Бориса Тарасюка на дії депутатів від Партії регіонів, що перешкоджали йому потрапити на засідання уряду, вони у свою чергу можуть подати позов проти нього.

Про це журналістам сказав один з учасників інциденту, представник Партії регіонів Володимир Зубанов.

"А що буде, якщо 12 депутатів від Партії регіонів подадуть на нього в суд за те, що він не хотів їх невідкладно прийняти, відштовхував і застосовував силу? Тобто суд на суд, прокуратура на прокуратуру", - сказав він.

"Зрозумійте, основним є те, що Тарасюк дестабілізує ситуацію в Україні. Чим довше він чіплятиметься за свою посаду, тим гірше буде для країни. Ми цього не можемо дозволити", - додав депутат.

За словами Зубанова, перешкоджання Тарасюку було власною ініціативою депутатів від Партії регіонів: "Це була наша власна ініціатива. Ми хотіли щось хороше для України зробити".

Водночас депутат не відповів на запитання, чи це єдине добре, що вони можуть зробити для України.

Натомість Зубанов розповів, що у сутичці на шостому поверсі брав участь охоронець Тарасюка: "Він (Тарасюк) намагався плечима нас відштовхнути разом зі своїм охоронцем".

На питання, чому десять депутатів не змогли впоратися з Тарасюком, Зубанов з посмішкою сказав: "Ну, ми ж культурні люди".

Як повідомив інший депутат від Партії регіонів Владислав Лук'янов, "до Кабінету міністрів прийшла група депутатів (НРУ і Микола Катеринчук) і вони почали наполягати, що мають права більші, ніж інші депутати".

"Мені дуже приємно, що ця розмова не дійшла до особистих якихось образ, але ми чітко висловили один одному свої позиції. Наша позиція полягає в тому, що не може якийсь районний суд скасовувати рішення Верховної Ради", - сказав депутат.

За словами Лук'янова, особиста охорона прем'єр-міністра, яку можна було помітити в місці сутичок, не втручалася в них.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування