Луценко піде в поля після Нового року

Середа, 20 грудня 2006, 12:30

Екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко обіцяє провести перші поїздки в рамках створюваного ним руху народної самооборони в другій половині січня.

Про це він заявив на прес-конференції у середу.

За його словами, за останні три тижні він провів важкі переговори з багатьма відомими політиками і громадськими діячами. Однак він не став називати їх імена.

"Це коло з десяти осіб, які вже дали добро: мова йде про політиків, громадських діячів і знаменитих своїми досягненнями авторитетів в регіонах", - сказав Луценко.

Він також підкреслив, що не планує нового Майдану, але можливо людям доведеться вийти на нього, адже є "люди, які хочуть протистояти бєзпрєдєлу".

На питання журналістів, які нагадали слова Януковича, що він не допустить нового Майдану, і можливо застосує проти нього силу Луценко запевнив, що міліція вже не та, щоб виступати проти народу.

"Як там казав Віктор Федорович, "не мешать нам делать дело", ну ви ж знаєте, як я дослухаюсь до його порад. Пам’ятаєте як Янукович казав, що не має претензій до міністра внутрішніх справ, але просив мене менше говорити. Я дуже сильно прислухався (і до останнього дня був публічним), і до цієї поради теж "прислухаюсь", - зазначив Луценко.

"У мене є своя голова і свій хребет. Це така сімейна луценківська вдача. Вона завжди робила, що вважала потрібним. І це не самовпевненість", - сказав він.

На питання про дострокові парламентські вибори, Луценко висловив переконання, що демократичні сили зможуть на них об'єднатися і якщо це зроблять не лідери, то рядові члени.

"І якщо мені запропонують, я теж примкну до нього (цього об'єднання)", - сказав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування