Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко радить Тарасюку радіти, що януковичі не посадили його в СІЗО

Середа, 20 грудня 2006, 15:29

Блок Юлії Тимошенко вважає, що інцидент з міністром закордонних справ Борисом Тарасюком, якого вдруге не пустили на засідання Кабміну, свідчить про кримінальний характер команди Віктора Януковича.

"Сьогоднішнє "реаліті-шоу”, влаштоване перед будинком уряду в результаті незаконного розпорядження не допускати на засідання Кабінету міністрів Бориса Тарасюка, є ще одним свідченням кримінальної сутності осіб, які окупували урядове приміщення", - йдеться у заяві БЮТ, поширеній його прес-службою у середу.

Представники БЮТ вважають, що Янукович "відверто проігнорував закони і Конституцію", незважаючи на рішення суду про неправомірність звільнення Тарасюка з посади.

"Очевидно, ані прем’єру, ані його оточенню, які влаштували бійку перед дверима Кабміну, навіть у голову не прийшло перш ніж застосовувати фізичну силу проти міністра, чий імідж і репутація є важливим чинником іміджу і репутації всієї країни, оскаржити рішення суду у передбаченому законом порядку", - сказано в заяві.

Члени Блоку також зазначають, що "в той час, коли "Наша Україна” виступала за створення широкої коаліції, БЮТ попереджав про наслідки приведення до влади Януковича".

"Сьогодні у банальній потасовці з представниками Партії регіонів за обумовлене судовим рішенням право пройти на своє робоче місце, ви маєте нагоду фізично відчути наслідки такої позиції", - звертається БЮТ до Тарасюка.

На думку БЮТівців, "судячи з темпів реставрації кучмівського режиму, час, коли звільнених з уряду відправлятимуть в СІЗО і в’язниці, вже не є далекою перспективою".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування