Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЯНУКОВИЧ ПОБАЧИВ ВІЙНУ ПРОТИ СЕБЕ

Четвер, 21 грудня 2006, 08:01
Прем'єр Віктор Янукович заявляє, що проти його уряду ведеться інформаційна війна.

Таку думку він висловив в інтерв'ю "Известиям в Украине".

За його словами, сьогодні значна частина українських опозиціонерів займається не стільки критикою влади, скільки спробами в неї повернутися.

"Вони хочуть провести позачергові парламентські вибори. Законних підстав для цього нема, але в суспільстві нагнітається протистояння. Проти коаліційного уряду йде повномасштабна інформаційна війна",- вважає Янукович.

"Нас намагаються дискредитувати на зовнішньополітичному рівні. Радикали розповідають керівникам іноземних держав, що влада в Україні нібито узурпована Кабінетом міністрів, в економіці — хаос, а народ відсторонений від управління країною", - підкреслив прем'єр.

На думку Януковича, така поведінка опозиції не має нічого спільного з демократією і дискредитує Україну.

"Вона стає серйозною перешкодою на шляху інтеграції в європейські і світові структури. Вона заважає нормальному політичному процесові усередині країни", - вважає він.

У той же час Янукович запевняє, що уряд налаштований на співпрацю з опозицією.

"Державі потрібен пильний контролер і конструктивний критик. Ми хочемо бачити опозицію не супротивником, а союзником, націленим на зміцнення економіки і демократії", - сказав він.

"Ми налагоджуємо взаємодію парламентської коаліції з конструктивною частиною опозиції. Нас уже підтримують десятки депутатів від опозиційних фракцій", - додав Янукович.

Як відомо два дні тому Партія регіонів у повному складі відмовилася підтримати закон про опозицію.Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування