Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Курочкін перерахував 200 тисяч гривень на сухарі

Четвер, 21 грудня 2006, 10:13

Російський бізнесмен Максим Курочкін перерахував 200 тисяч гривень на рахунок Лук`янівського СІЗО.

Про це Курочкін, який знаходиться саме в цьому СІЗО, повідомив у листі на ім'я міністра юстиції.

У своєму листі Курочкін стверджує, що за його задумом, ці гроші мають бути витрачені керівництвом СІЗО на поліпшення умов утримання ув’язнених.

"Зі спілкування з ув'язненими СІЗО я зробив висновок про необхідність надання допомоги фактично ще не засудженим громадянам України. У виконання цього бажання за моєю вказівкою на рахунок СІЗО №13 була перерахована сума порядку 200000 грн", - зазначив він в листі.

Водночас у своєму листі Курочкін відзначає, що керівництво СІЗО заборонило надати допомогу шляхом забезпечення ув’язнених чаєм, сухарями, цукерками та іншим.

"Я сподіваюся, що ці кошти допоможуть поліпшити утримання ув'язнених. Крім того, я маю бажання зробити допомогу безпосередньо ув'язненим у вигляді забезпечення на постійній основі самим необхідним (чай, сухарі, цукерки, сигарети і т.д.)", - зазначається в листі.

"Але зі спілкування з керівництвом СІЗО я зрозумів, що це заборонено якимись інструкціями. Знаючи Вас, як людину, якій небайдужа доля громадян, у т.ч. тих, які знаходяться під вартою, висловлюю сподівання у вишукуванні такого механізму, що дозволить полегшити долю ув'язнених. Дану допомогу я хотів би зробити на постійній основі".

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування