Мери Сходу та керівники Криму пішли від Ющенка - у них свої плани

Четвер, 21 грудня 2006, 12:04

У секретаріаті президента триває зустріч глави держави Віктора Ющенка і прем'єр-міністра Віктора Януковича.

У зв'язку з цим затримується запланована на 12.00 нарада президента з представниками органів місцевої виконавчої влади і місцевого самоврядування, повідомляє УНІАН.

Заступник глави секретаріату президента Віктор Бондар уже вдруге просить губернаторів і міських голів почекати 15 хвилин, оскільки зустріч президента з прем'єром затягується.

Янукович прибув на Банкову о 10 годині.

Водночас дехто з голів рад уже починає залишати засідання, не дочекавшись Ющенка. Зокрема, першим пішов голова Донецької облради Анатолій Близнюк.

Журналістам він сказав, що не має наміру більше чекати, бо у нього заплановане інше засідання: "Якщо влада нас не поважає, то що тоді робити? Ми приходимо. Нас півгодини обшукують, а потім ми ще півгодини чекаємо".

Після Близнюка із секретаріату пішов мер Харкова Михайло Добкін: "Ці посиділки ні до чого доброго не приводять, мені треба спілкуватися з представниками інших регіонів сьогодні. О другій годині буде рада регіонів, де я виступаю".

Також із секретаріату пішов голова херсонської облради Володимир Демьохін.

У свою чергу Віра Ульянченко сказала, що такий демарш губернаторів став черговим приводом для Партії регіонів політизувати процес.

Станом на 13:00 до голів знову вийшов Віктор Бондар і сказав, що за 15 хвилин у залі з'являться президент та прем’єр.

За повідомленням прес-служби президента, зустріч з представниками органів місцевої влади розпочалася о 15 годині. Його також не дочекалися прем'єр-міністр Криму Віктор Плакіда, голова ВР Криму Анатолій Гриценко та мер Донецька Олександр Лук'янченко.

Обком, Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування