Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович-молодший не пам'ятає, чи був він зайчиком на Новий рік

Четвер, 21 грудня 2006, 12:27

Нардеп Віктор Янукович-молодший сподівається зустріти Новий рік у сімейному колі.

Він зізнався, що останнім часом його родині рідко вдається зібратися разом, і сподівається на те, що це, нарешті, вдасться зробити в Новорічну ніч.

За його словами, його родина поки що не визначилася, де саме зустріне Новий рік, але, швидше за все, це буде в Києві.

Янукович не зізнався, які маскарадні костюми йому доводилося одягати на новорічні свята.

"Я не пам'ятаю, ким я був у дитячому саду й у школі". Відповідаючи на питання - "зайчиком були?", він запевнив: "Чесно, не пам'ятаю".

Правда, при цьому Янукович повідомив, що в студентські роки активно висував ідеї для новорічних вечірок: "Я не брав участь на сцені, а був креативником, висував ідеї".

Відповідаючи на питання, чи підготував він уже подарунки для своїх близьких, Янукович висловив упевненість в тому, що новорічні презенти повинні бути символічними. Також він зізнався, що асоціює Новий рік із днем, коли всі один одному повинні все прощати.

У той же час міністр Кабінету міністрів Анатолій Толстоухов зізнався, що йому доводилося у своєму житті грати роль Діда Мороза.

Він розповів, що у свій час, працюючи директором школи, наряджався в костюм Діда Мороза і думав про те, як принести радість дітям.

За словами Толстоухова, незважаючи на те, що він вдягав на себе бороду, учні все одно його впізнавали по голосу і ході. Міністр повідомив, що інші маскарадні костюми йому не доводилося вдягати, оскільки в часи його дитинства карнавалів як таких не було: "Була ялинка, біла сорочка, штани".

Говорячи про майбутні новорічні свята, він розповів, що вперше в житті планує зустріти Новий рік у теплих краях, а саме - має намір провести різдвяні канікули в Об'єднаних Арабських Еміратах.

При цьому він повідомив, що, вибираючи місце для зустрічі Нового року, керувався порадою друзів, які залишилися надзвичайно задоволені відпочинком в ОАЄ.

Толстоухов сказав, що точно ще не знає, у який саме готель поїде, але сподівається, що зробить приємне своїй дружині, оскільки літньої відпустки в них не було через те, що формувався уряд.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування