Янукович 4 години вів з Ющенком "досить зрозумілу" розмову

Четвер, 21 грудня 2006, 16:44

Прем'єр Віктор Янукович вважає, що несвоєчасне ухвалення державного бюджету внесе нестабільність і непрогнозованість у розвиток подій в країні.

Про це він заявив на першому засіданні Ради розвитку регіонів, створеному при Кабінеті міністрів, повідомляє Обком з посиланням на Українські новини.

"Ми добре розуміємо, що несвоєчасне ухвалення бюджету в цілому несе нестабільність і непрогнозованість розвитку подій, насамперед в економічній і, безумовно, у соціальній сфері", – сказав Янукович.

Він зазначив, що Верховна Рада ухвалила вдруге закон про держбюджет на 2007 рік, максимально врахувавши пропозиції президента і депутатів.

Янукович також зазначив, що в нього в четвер відбулася розмова з президентом Віктором Ющенком щодо держбюджету на 2007 рік, яку він охарактеризував як "досить зрозумілу".

Янукович висловив надію, що в четвер буде витрачено часу стільки, скільки буде потрібно для обговорення держбюджету з президентом для того, щоб бюджет був підписаний.

"Сподіваюся, що ми сьогодні витратимо стільки, скільки буде потрібно часу на те, щоб його підписати", – сказав Янукович.

Він сподівається, що президент підпише закон про Держбюджет-2007.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування