Кушнарьов думає, що БЮТ у Київраді влаштував "какофонію" у "потворній формі"

Четвер, 21 грудня 2006, 20:28

Один з лідерів Партії регіонів сподівається, що під час візиту в Україну президента Росії Володимира Путіна в п'ятницю не виникне конфлікту навколо міністра закордонних справ Бориса Тарасюка.

"Я сподіваюся, що у всіх учасників завтрашніх заходів вистачить почуття відповідальності і розуміння того, що авторитет держави вище за все", - сказав він в інтерв'ю каналу НТН у четвер увечері.

"Ті суперечності навколо фігури Тарасюка, які є, не зникнуть, але я думаю, що завтрашній день – це не той день, коли потрібно з'ясовувати ці питання", - додав він.

На думку Кушнарьова, щоб уникнути конфліктних ситуацій, Тарасюку слід було подати апеляцію на своє звільнення до Конституційного Суду, а на період судового розгляду піти у відпустку.

"Перший заступник міг би виконувати обов'язки, і всі б почекали, і Тарасюк у тому числі, рішення Конституційного суду. На жаль, обраний інший шлях, що привів до загострення ситуації навколо цього питання", - сказав він.

Говорячи про закон про опозицію, який не був ухвалений Верховною Радою, депутат відзначив, що причиною цього стало те, що "Наша Україна" і антикризова коаліція мали до нього претензії "і результат голосування можна було з великим ступенем ймовірності передбачити".

"Закон про опозицію БЮТ виписаний під нинішнє положення в опозиції БЮТ. Якби цей закон був ухвалений, то "Нашій Україні" робити в опозиції не було б чого", - додав він.

Говорячи про ситуацію, що склалася у Київраді, Кушнарьов відзначив, що Партія регіонів не підтримує рішення про підняття тарифів на житлово-комунальні послуги, однак вважає методи боротьби опозиції неприйнятними.

"Ми ніколи не підтримували підвищення тарифів і вважаємо, що тарифи дійсно завищені. У чому ми підтримуємо Черновецького, так це в тому, що Київрада повинна працювати. Не какофонію слухати, а працювати", - сказав він.

На його думку, "втручання народних депутатів, у тому числі в потворній формі, неприпустиме".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування