Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тарасюк обіцяє, що при Путіні конфліктів з Януковичем не буде

П'ятниця, 22 грудня 2006, 09:14

Міністр закордонних справ Борис Тарасюк не очікує конфліктів із членами уряду - представниками Партії регіонів під час заходів у ході робочого візиту в Україну президента Росії Володимира Путіна.

"Ніяких конфліктів я не очікую", - сказав Тарасюк в інтерв'ю журналістам, повідомляє УНІАН.

За його словами, у четвер йшла "нормальна робота" у президента з прем'єром і першим віце-прем'єром у складі української частини Міждержавної комісії. "Йде нормальна робота", - сказав Тарасюк.

Він також повідомив, що разом із іншими членами уряду буде зустрічати Путіна в міжнародному аеропорту "Бориспіль".

Тарасюк також сподівається, що під час робочого візиту до України президента Росії Володимира Путіна президенти Росії та України докладуть зусиль для розв’язання деяких існуючих проблем.

"Ми очікуємо, що візит дасть можливість двом президентам більш детально подивитися на проблеми і, можливо, докласти зусиль, враховуючи їхні повноваження для розв’язання деяких існуючих проблем", - сказав Тарасюк.

Окрім цього, зауважив він, буде проведено перше засідання нового органу співпраці – Міждержавної комісії на чолі з президентами України та Росії.

Тарасюк повідомив, що в ході візиту очікується підписання чотирьох важливих документів, які стосуватимуться прав громадян України та Росії та полегшення режиму перетину кордону.

За його словами, крім цих документів, вже готові ще сім двосторонніх документів, що будуть підписані найближчим часом.

Тарасюк зауважив, що під час візиту Путіна будуть розглянуті всі питання, що стоять на порядку денному.

"Всі питання, що знаходяться на порядку денному, будуть розглянуті: і Чорноморський флот, і делімітація морських просторів в Азовському, Чорному морях та Керченській протоці, демаркація кордону", - сказав він.

Також міністр повідомив, що не підписуватиме будь-які двосторонні документи.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування