Луценко туманить про те, де він візьме гроші на "самооборону"

П'ятниця, 22 грудня 2006, 10:30

Екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко заявляє, що метою діяльності Громадянського руху "Народна самооборона" є розпуск парламенту та відставка уряду Віктора Януковича.

"З 20 січня ми починаємо поїздки по регіонах, з тим, щоб сформувати цей рух. Наша мета – відставка цього уряду і розпуск парламенту. За необхідності ми проведемо весняний марш на Київ", – сказав Луценко в інтерв’ю УНІАН.

Він також в черговий раз наголосив, що поки що не має президентських амбіцій.

"На даний момент і на багато років уперед у мене немає президентських амбіцій. Навпаки, я хочу підтримати його (Ющенка). Народ делегував Ющенку невелику владу і дуже велику відповідальність. Я хочу допомогти йому зміцнити у тому сенсі, що народ з ним. Ось моя мета", - сказав Луценко.

На питання про джерела фінансування Громадянського руху "Народна самооборона" Луценко відповів:

"Зараз "Народна самооборона" - це, в першу чергу, група активістів. Іхній внесок - це інтелектуальні та організаційні зусилля, а не грошові потоки".

"Повірте, десятки тисяч молодих людей, розчарованих тим, що зараз відбувається в країні, готові підтримати рух. Напруженість у суспільстві і очікування виходу настільки високі, що потрібний тільки лідер, який скаже, що він готовий разом з народом відстоювати зміну уряду та розпуск параменту", – додав він.

На питання, де Луценко відзначатиме Новий рік, екс-міністр відповів, що "у тещі".

"Разом (із сім’єю) будемо ставити ялинку. З екологічних міркувань – штучну. Мені з дитинства було гірко бачити, як наприкінці січня нещасні обдерті недоростки лежать по смітниках", – розповів він.


Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування