Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович вимагає від RosUkrEnergo публічний акт

П'ятниця, 22 грудня 2006, 12:58

Прем'єр-міністр Віктор Янукович доручив розробити і підписати меморандум, який би врегулював принципи взаємин між українським урядом, ВАТ "Газпром" і компанією RosUkrEnergo.

"Вважаю за необхідне всю наступну роботу проводити відкрито і привселюдно. Це забезпечить конструктивізм, позитивну перспективу розвитку газового ринку", - цитує прес-служба слова Януковича.

Янукович також закликав компанію провести публічну презентацію RosUkrEnergo.

"Я просив би вас, керівництво RosUkrEnergo разом з НАК "Нафтогаз України" зробити презентацію своєї компанії. Вважаю, це буде важливо й у подальшій нашій роботі. Ми повинні завжди мати цю публічну складову", - сказав Янукович, відкриваючи зустріч з енергетичним блоком уряду, представниками ВАТ "Газпром" і компанії RosUkrEnergo.

Янукович відзначив, що "тема газу є також темою політичних дебатів, дискусій, а іноді й інсинуацій". Він закликав учасників зустрічі інформувати населення України і політиків країни про свої спільні дії.

Янукович також закликав енергетичний блок українського уряду, представників ВАТ "Газпром" і компанії RosUkrEnergo AG сформувати єдину позицію з україно-російського газового співробітництва для того, щоб він представив її на засіданні міждержавної комісії "Ющенко-Путін".

Прем'єр відзначив, що постачання газу є "одним з головних питань енергетичної безпеки" України. Він подякував учасникам зустрічі і керівництву "Газпрому" "за плідну роботу", починаючи із серпня 2006 року.

"Ми вже звикли самі працювати, м'яко кажучи, у непростих умовах і знаходити відповіді на непрості питання", - сказав Янукович.

Він підкреслив, що рівень співробітництва, що виник за короткий час між Україною, "Газпромом" і компанією RosUkrEnergo дозволив "подивитися далі чим на 2007 рік".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування