Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко Ющенко нагадав Еллочку-людожерку

П'ятниця, 22 грудня 2006, 15:55

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко заявляє, що президент Віктор Ющенко не мав права підписувати бюджет.

"Віктор Ющенко не мав морального права підписувати бюджет, знаючи про всі його вади", - наголосила Тимошенко, повідомляє прес-служба БЮТ.

Вона наголосила, що "потрібно було залишити право підпису Олександру Морозу разом з відповідальністю, як це передбачено Конституцією".

"Якщо президентські радники говорили про тіньовий і корумпований бюджет, то навіщо ж президентові було його підписувати? Тим більше, що в проекті бюджету не була врахована жодна поправка президента", - вважає Тимошенко.

Вона також зазначила, що "уряд просто познущався над Ющенком".

"Після таких заяв підписувати бюджет – це визнати поразку країни перед кланами", - додала вона.

"Вся бюджетна епопея нагадує мені епізод з Ільфа і Петрова, коли Остап Бендер виміняв стілець у Еллочки Щукіної на ситечко для чаю", - наголосила Тимошенко.

"Мені прикро, що президент підписав найгірший бюджет в історії України і взяв на себе відповідальність за зубожіння народу, яка мала належати Януковичу", - зазначила Тимошенко.

Вона також нагадала, що два дні тому "Наша Україна" звинуватила БЮТ в зраді національних інтересів та ідеалів Майдану "за наче б то наміри подолати вето на бюджет, яке ми долати не збиралися".

"Сьогодні ці хлопці мовби води в рот понабирали...”, - додала Тимошенко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування