У Путіна і Ющенка не було емоційних проблем

П'ятниця, 22 грудня 2006, 17:22

Під час спілкування президентів України та Росії не було емоційних проблем.

Про це заявив президент Росії Володимир Путін, відповідаючи на питання, коли будуть подолані емоційні проблеми, які заважають стратегічній співпраці.

"У нас не було жодних емоційних проблем. Правда, була справді конструктивна дружня розмова і предметне обговорення конкретних сфер співробітництва. Ми говорили і про космос, і авіацію, енергетику. Все було прагматично і в дружньому діловому ключі", - запевнив Путін.

"Питання лише, щоб ми шукали компроміси, де не знайдені. Але як ми відчули після сьогоднішніх переговорів є бажання шукати ці компроміси. В цьому сенсі ми вкрай задоволені", - додав він.

При цьому Віктор Ющенко розповів, що на початку переговорів президенти мали по пачці питань, багато з яких були складні і неврегульовані.

"Ми виходимо з того, що з багатьох питань потрібен час, з багатьох - довіра, бажання, політична воля, з багатьох є політизація, яка заважає зняти їх з порядку дня", - сказав Ющенко, відзначивши, що під час спілкування у п’ятницю "не було конфліктності".

Він також сказав, що буде створена робоча група, яка працюватиме над проблемними питаннями.

"Через кілька тижнів, коли вони складуть конспект цих питань, я перетелефоную президенту Путіну і ми ще раз пройдемось по цих питаннях", - запевнив Ющенко журналістів. 

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування