Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тарасюк назвав зустріч із Путіним подією року

Субота, 23 грудня 2006, 13:21

Міністр закордонних справ Борис Тарасюк заявляє, що візит президента Росії Володимира Путіна та проведення в Києві першого засідання україно-російської міждержавної комісії є найбільш важливою подією 2006 року у відносинах двох країн.

"Фактично це є найважливішою подією 2006 року в україно-російських відносинах", - заявив він у суботу на прес-конференції в Сімферополі.

"Це була надзвичайно продуктивна зустріч і надзвичайно продуктивне засідання, у ході якого обидва президенти досягли важливих домовленостей, що стосуються всього спектру україно-російських відносин", - зробив Тарасюк "загальний висновок" із засідання міждержкомісії та зустрічі Віктора Ющенка і Володимира Путіна.

Відповідаючи на запитання журналістів, чому зустріч прем'єр-міністра Віктора Януковича з Путіним була значно коротшою за 1,5-годинну зустріч президентів, міністр нагадав, що програма візиту російської делегації була змінена на ходу, оскільки делегація прибула пізніше, ніж планувалася.

Водночас, відзначив Тарасюк, крім особистої зустрічі з президентом Росії прем'єр України брав участь у засіданні міждержавної комісії та "мав можливість узяти участь у дискусії, і він виступив на засіданні, виклав свої ідеї, пропозиції від імені уряду".

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування