Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович і Путін не ховалися від "вух" СБУ

Понеділок, 25 грудня 2006, 09:47

Прем'єр Віктор Янукович продовжив переговори з президентом Росії Володимиром Путіним у його "Мерседесі" не через острах прослуховування, а з довірчих відносин.

Про це газеті "Сегодня" заявив керівник апарата прем'єр-міністра Сергій Льовочкін.

"Неправда, що зустріч у резиденції тривала всього 5 хвилин. Там відбулося спілкування Януковича і Путіна за участю преси, а потім президент і прем'єр поспілкувалися між собою тет-а-тет. Усього зустріч в резиденції тривала півгодини, як і було передбачено. Потім вони спілкувалися в машині президента, поки та їхала в аеропорт", - заявив Льовочкін.

На питання про прослушку, керівник апарату прем'єр-міністра заявив, що президент і прем'єр про цю тему "взагалі не говорили".

"Те, що Віктор Федорович провів Володимира Путіна в аеропорт, свідчить про повагу прем'єра до російського президента і про те, що у них добрі і довірчі відносини", - відзначив він.

У той же час джерело газети в керівництві Партії регіонів підтверджує, що, за його відомостями, Путін і Янукович перемістилися в "Мерседес" саме через зайві "вуха". "Обоє знали, що подібні установи завжди оснащені системами "прослушки". Тому перенесли розмову в машину", – повідомив "регіонал".

Обком

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...