"НАША УКРАЇНА" ОБРАЛА ПІД КРИЛОМ ПРЕЗИДЕНТА НОВОГО ГОЛОВУ

Понеділок, 25 грудня 2006, 11:49

Народні депутати "Нашої України" підтримали кандидатуру В’ячеслава Кириленка на посаду лідера фракції.

Про це повідомляє прес-служба партії.

Рішення ухвалено 25 грудня на засіданні фракції "Наша Україна" за участю голови ради партії, керівника секретаріату президента Віктора Балоги.

Реклама:

Відкрив засідання Роман Безсмертний, який повідомив колег про свою відставку з посади голови фракції і попросив підтримати на цю посаду В’ячеслава Кириленка.

Безсмертний наголосив, що він зосередить свою роботу в партії "Наша Україна" на посаді голови виконкому. "Я свідомо роблю цей крок задля того, щоб ми всі залишилися разом", - підкреслив він.

У свою чергу, Кириленко заявив, що для нього особисто було несподіванкою рішення Романа Безсмертного, але він готовий до роботи і прекрасно розуміє, що керівник фракції "Наша Україна" - це велика довіра з боку колег і ще більша відповідальність.

ВІДЕО ДНЯ

Фото з сайту "Нашої України"

Кириленко наголосив також, що фракція "Наша Україна" і надалі буде залишатися найдемократичнішою, найвідкритішою парламентською фракцією, а також найактивнішою у відстоюванні демократичних цінностей, євроінтеграції, вступу України до НАТО.

На засіданні також розглядалися питання щодо співпраці фракції із секретаріатом президента в питаннях законодавчих ініціатив.

Засідання проводилося в секретаріаті президента.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування