Довгий зрозумів, що БЮТ теж хоче землі

Понеділок, 25 грудня 2006, 12:14

Коли депутати парламенту від БЮТ втручалися в роботу Київради, вони показали всім киянам, що боряться за можливість мати першочерговий доступ до розподілу землі.

Про це в інтерв'ю "Газеті по-київськи" заявив заступник Київського міського голови – секретар Київради Олесь Довгий.

За його словами, "весь сир-бор" у Київраді розгорівся через земельні питання, тому що депутати з БЮТ діють за принципом "якщо не нам, то нікому".

При цьому секретар Київрада нагадав, що в статті 7 Конституції України говориться, що в Україні визнається і гарантується місцеве самоврядування.

"Виходить, що законодавці не поважають закон, який самі ж і приймали", - відзначив Довгий.

Він також підкреслив, що формування порядку денного сесії Київради стосовно земельних питань почалося з жовтня, і про це знали всі.

Довгий спростував докори в кулуарності підготовки і ухвалення земельних рішень.

У цьому зв'язку він заявив, що "із усіма питаннями по землі, що планувалися виносити на сесію, будь-який бажаючий міг ознайомитися на офіційному сайті Київради".

Секретар Київради, коментуючи дії представників фракції БЮТ у Києві, відзначив: "Зрозуміти логіку їхніх дій нескладно: друга за чисельністю фракція у ВР, найбільша фракція в Київраді й у результаті – не вирішувати нічого".

"Чи може людина масштабу Тимошенко і з її характером спокійно чотири роки чекати чергових виборів? Шкода, що її методи можуть вдарити по інтересах інших людей, і в першу чергу, жителів столиці", - додав Довгий.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування