Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко не влаштував Черновецькому нагоняй. ЯНУКОВИЧ ОБІЦЯЄ ПРОРИВ

Понеділок, 25 грудня 2006, 18:12

Напередодні Нового року президент Віктор Ющенко поспілкувався з губернаторами.

Як розповів каналу НТН глава Запорізької області Євген Червоненко, говорили в основному про досягнення року, новорічні свята і гідне поводження губернаторського корпусу.

Мовляв, незважаючи на політичні інтриги, глави областей витримали всі іспити і помітно поліпшили економічні показники своїх регіонів, відзначає автор сюжету.

За словами Червоненка, Віктор Ющенко сьогодні у передноворічні дні утримався від критики на адресу губернаторів.

"Сьогодні свято, жодної критики не було. Дискутувалося багато питань. Особисто щодо мене, я завжди готовий дивитися в очі і відповідати за все, що роблю", - сказав губернатор.

Підтвердив цю інформацію і мер Києва Леонід Черновецький.

"Приклади щось радити - це схоже на президента. А давати наганяй - це щось із області совдепа", - сказав Черновецький, виходячи з секретаріату.

Перед президентом губернатори зустрічались з прем’єром Віктором Януковичем, повідомляє прес-служба Кабміну.

Звертаючись до них, Янукович наголосив на необхідності об’єднання людей. "Тоді буде стабільність в країні", - підкреслив прем’єр.

"Є всі підстави вважати, що економічні показники наступного року будуть кращими за цьогорічні, 2008-го – ще кращими, а у 2009 має відбутися економічний прорив", - зазначив Янукович.

Він побажав головам облдержадміністрацій впевненості у власних силах і попросив передати її кожній родині в своєму регіоні.

НТН, Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...