ЧЕРНОВЕЦЬКИЙ ЗРОБИВ НОВОРІЧНИЙ ПОДАРУНОК КИЯНАМ

Вівторок, 26 грудня 2006, 12:23

Київська міська державна адміністрація знизила тарифи на 11% на холодну й гарячу воду, водовідведення після їх підвищення в 3,4 рази, а також на опалення для населення після його підвищення в 2,8 рази з 1 грудня.

Про це сказано в розпорядженнях Київміськадміністрації, текст яких мають Українські новини.

Зниження тарифів на 11% стосується мешканців всіх будинків, які не є будинками барачного типу, гуртожитками й будинками першого періоду індустріальної забудови.

Таким чином, після зниження тариф на холодну воду й водовідведення у приміщеннях, обладнаних лічильниками, становитиме 2,52 гривні за 1 куб. м. замість 2,82 гривні, і для приміщень, необладнаних лічильниками, - 13,97 гривні замість 15,51 гривні за 1 людину на місяць.

Тариф на гарячу воду й водовідведення у приміщеннях, обладнаних лічильниками, буде становити 11,58 гривні замість 12,86 гривні за 1 куб. м., для приміщень без лічильників - 40,51 гривні замість 45 гривень за 1 людину на місяць.

При цьому Київміськадміністрація не знизила тариф на холодне водопостачання й відведення для бюджетних організацій, він залишився 2,82 гривні за 1 куб. м, тоді як для інших організацій - 4,5 гривні за 1 куб. м.

Крім того, тариф на послуги централізованого опалення, які надаються комунальними підприємствами, для населення буде становити 2,01 гривні замість 2,24 гривні за 1 кв. метр опалювальної площі приміщення на місяць.

Водночас опалення для бюджетних установ й організацій в опалювальний період залишилося незмінним і становить 4,24 гривні за 1 кв. метр опалювальної площі, для інших споживачів - 4,48 гривні.

Незмінними після підвищення Київміськадміністрація також залишила тарифи на теплову енергію, вироблювану енергопостачальними компаніями "Київенерго" й "Укр-Кан-Пауер".
За розпорядженням, тарифи для житлових і бюджетних організацій становитимуть 158,89 гривні/Гкал (із ПДВ), для промислових споживачів - 169,48 гривні/Гкал.

Крім того, Київміськадміністрація також залишила незмінним коефіцієнт 3,43 для підвищення квартплати.

Всі зниження тарифів дійсні з 1 грудня.

Українські новини

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування